Livrarea si plata produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmei de curierat .

Termenul de livrare este de 24-72 ore la produsele aflate in stoc. Pentru comenzile de tip pre-comanda termenul de livrare este de 3-9 zile lucratoare.

Termenul poate suferi modificari in functie de disponibilitatea stocului sau conditii ce impiedica desfasurarea activitatii curierilor, anuntate de catre firma de curierat cu care SC CRAZYFAMILY SRL prin www.be-belle.ro colaboreaza.

Costurie de transport pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate ca suma totala a coletului la primire.

SC CRAZYFAMILY SRL prin www.be-belle.ro nu este beneficiarul costurilor de transport.

 

Cum se face plata?

.

  • Prin Card de Credit / Debit

     

  • Cardurile acceptate sunt Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron – orice model care este inrolat in 3D Secure .
  • Dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionat automat pe o legatura securizata catre procesatorul de plati – NETOPIA, unde va trebui sa urmariti instructiunile primite. In momentul in care ati finalizat plata, atat noi cat si dvs. primiti o notificare pe adresa de email (lipsa acestei notificari de la Plati Online indica faptul ca tranzactia nu s-a finalizat cu succes).
  • Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe NETOPIA, be-belle.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detaliu referitor la cardul dumneavoastra.
  • Tranzactia dvs. prin sistemul Plati Online va aparea pe extrasul de cont cu denumirea CRAZYFAMILY

Cat dureaza livrarea?
Livrarea produselor aflate pe stoc se face in intre 24 – 72 de ore, pentru pre-comenzi poate dura de la 3 la 9 zile, iar in situatii extreme chiar 21 zile.

Cat costa livrarea?
–  20 lei pentru orice localitate principala din Romania si 20 lei pentru Bucuresti.
Pentru comenzi mai mari de 150 RON, transportul este gratuit ( In cazul comenzilor online aveti posibilitatea sa optati pentru transport gratuit).

Nota: Nu suntem responsabili pentru intarzierea livrarii comenzilor cauzata de factori externi: conditii meteo extreme, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari stradale sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica firmele de curierat rapid sa livreze intre 24 – 72 de ore, fapt pentru care Be Belle  nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.
IMPORTANT: In cazul in care primiti coletul prin curierat rapid si observati o deteriorare a ambalajului, va rugam sa refuzati coletul si sa solicitati agentului sa intocmeasca un proces verbal! Este singura modalitatea prin care se pot solicita despagubiri firmei de curierat pentru deteriorarea coletelor in timpul transportului. Reclamatiile ulterioare nu sunt acceptate de firmele de curierat!